Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak zor ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çdüzenışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa akıllıca açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle hiçbir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye nöbetlemleri seri bir halde kuruluşlabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yarar fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Tasarruf amacı: Cesim aldatmaışveriş merkezleri yahut stadyum kabil kalabalık alanlarda acil çıkış bapsı skorsı elan aşkın ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın yüzı rabıta yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör altına kırmızıınması kolaylaşır ve elan ziyade zarar vermesi önlenir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, Yangın Çıkış Kapısı aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dairesel tasavvur, fut izini en aza indirirken mümbit dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar midein pratik bir intihap haline getirir.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ivedili çıkış bapları örgüsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Report this wiki page